Stabiliteitsstudie – Studiebureau

Als ervaren studiebureau mag u ook voor de stabiliteitsstudie vertrouwen op onze expertise. Vanaf de start kunt u ons bij uw project betrekken. We staan u bij met tips en gaan op basis van concrete berekeningen de haalbaarheid van uw project beoordelen zonder de kostprijs uit het oog te verliezen. Verder bepalen we ook de technische haalbaarheid van het ontwerp van de architect.

Stabiliteitsstudie vloerplaat

 

Belang van een stabiliteitsstudie

Door de dure bouwgronden zijn de meeste ‘goede bouwgronden’ verkocht. Er wordt tegenwoordig meer gebouwd op gronden met een iets slechtere draagkracht. Door middel van een degelijke studie van de funderingen kunnen scheuren of verzakkingen in het gebouw voorkomen worden.

 

Projecten studiebureau stabiliteit

Wij voeren stabiliteitsstudies uit voor zowel kleine als grote projecten. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, aannemers en architecten. Wij zijn dan ook actief in volgende sectoren:

  • Woningbouw
  • Appartementsbouw
  • Kantoorgebouwen
  • Industriebouw
  • Openbare gebouwen

Stabiliteitsstudie appartement

 

prijs stabiliteitsstudie

De kostprijs voor een studie is afhankelijk van de complexiteit van de woning. De prijzen variëren van 200€ excl. BTW voor het berekenen van een stalen ligger tot ongeveer 1000€ excl. BTW voor het berekenen van een volledige nieuwbouwwoning. Het is daarom van belang dat er een plan wordt bezorgd van het gebouw zodat een correcte offerte kan worden opgemaakt.

Voor grotere projecten wordt telkens een offerte bezorgd op basis van de plannen.

 

Offerte stabiliteitsstudie

Op onze contactpagina kunt u een offerte opvragen voor het uitvoeren van een stabiliteitsstudie.

Voor de studie stabiliteit rekenen we ook op onze partner MVE.

Softwarefoto: Scia

Contacteer ons per telefoon voor een vrijblijvende offerte 0497 53 84 10

Contacteer ons per mail voor een vrijblijvende offerte info@moduul.be