Verbouwingen

Als aannemer zijn wij gespecialiseerd in verbouwingen en uitbreidingen. Dit zijn meestal iets grotere projecten waarbij er één of meerdere wooneenheden volledig worden gerenoveerd. Naast deze grotere verbouwingen kunnen wij uiteraard ook kleinere projecten aannemen zoals het bouwen van een achterbouw, vernieuwen van een dak, plaatsen van poutrels of het plaatsen van een dakkapel…

 

Werfinrichting

Voordat wij starten aan de werken brengen wij eerst een aantal administratieve taken in orde. Wij kunnen onder andere de bouwvergunning uittekenen en indienen. Net voor de start van de werken wordt eerst een werfmelding ingediend bij de rijksdienst voor sociale zekerheid. Er wordt een parkeerverbod aangevraagd, een EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator aangesteld en er wordt met de architect afgesproken bij de aanvang van de werken om alles nog eens grondig te overlopen.

 

Vordering werken

Tijdens de werken wordt er wekelijks een werfvergadering gehouden, hiervan wordt een werfverslag en aangepaste vorderingsstaat opgemaakt. Op deze manier kunnen we onduidelijkheden vermijden, de planning voor de komende week bespreken en de bouwheer op de hoogte te brengen van zaken die nog beslist moeten worden zoals de keuze van bepaalde materialen.

 

Prijs

Voor de start van de werken wordt er een zeer gedetailleerde offerte opgemaakt. Elk onderdeel staat hier apart op vermeld. Indien de bouwheer geen wijzigingen aanbrengt aan de meetstaat, dan zal ook de prijs niet afwijken van de offerte die werd opgemaakt. De prijzen zijn vaste prijzen, er wordt slechts zeer uitzonderlijk in regie gewerkt. Werk in regie proberen we zoveel mogelijk te vermijden.

Contacteer ons per telefoon voor een vrijblijvende offerte 0497 53 84 10

Contacteer ons per mail voor een vrijblijvende offerte info@moduul.be